Cât de des trebuie schimbată periuța de dinți? Într-o lume unde sănătatea și igiena au devenit mai importante ca oricând, menținerea unei igiene orale corespunzătoare este esențială pentru sănătatea generală a omului. Unul dintre cele mai simple, dar de cele mai multe ori ignorate, aspecte ale acestei rutine este frecvența cu care ar trebui să ne schimbăm periuța de dinți.
Reţete pentru uituci La carte scrie că memoria este funcţia psihică responsabilă cu fixarea, conservarea şi evocarea fenomenelor din mediul înconjurător şi a experienţelor proprii. Dacă stai prost la toate cele trei capitole, nu ai decât să recurgi la soluţiile de cursă lungă, incluse într-o dietă un pic mai specială care, aplicată cu consecvenţă, dă rezultate.
10 Sfaturi practice pentru combaterea fenomenul uitării Uitarea reprezintă pierderea de informații din memoria pe termen lung. Cu toții uităm lucruri, cum ar fi ziua de naștere a unei persoane dragi, numele cuiva sau unde am pus cheile de la mașină.
Sfaturi utile pentru a face față stresului Viața stresantă, mese luate în grabă, străzi și restaurante aglomerate, surmenaj, sedentaritate forțată de lipsa timpului, în acest caz se afla numeroase persoane, indiferent de vârstă lor (adolescenți, adulți, și chiar copii).
Accidentele domestice - măsuri potrivite Ce bucurie inexprimabilă este să-ți vezi fiul sau fiica crescând! E o fericire reală pentru toți părinții să-și observe copilul atunci când începe să se ridice și apoi să meargă.
Unele lucruri pe care oamenii de succes pur și simplu nu le fac Toată lumea dorește să aibă succes în viața personală și profesională. Cu toate acestea, mulți nu reușesc să își atingă adevăratul potențial pentru că fac greșeli majore pe parcurs. Nu țin cont de gestionarea timpului în mod corect sau se concentrează asupra unor sarcini sau opinii greșite.