Dacă tu crezi în tine, ai dedicare, mândrie și nu renunți niciodată, vei fi un învingător. Prețul victoriei este scump, dar la fel sunt și recompensele.

O metodă revoluţionară pentru cei care vor să slăbească

balon pentru slabit

Problema kilogramelor în plus este din ce în ce mai des discutată şi dezbătută. Tocmai de aceea specialiştii încearcă să găsească soluţiile potrivite pentru a ne ajuta să pierdem în greutate.

Un produs revoluţionar a fost recent lansat pe piaţă şi cu ajutorul acestuia puteţi slăbi până la 6kg/lună. Este vorba de un balon care este introdus în stomac, fără nici o intervenţie chirurgicală. Balonul minune care ne ajută să slăbim se află într-o pilulă care odată înghiţită ajunge în stomac, la scurt timp de la ingerare învelişul balonului se dizolvă şi acesta este umflat cu ajutorul unui tub care este retras imediat ce balonul ajunge la dimensiunea ideală.

Ulterior sunt necesare încă două intervenţii de acest gen, balonul nu poate rămâne în corp foarte mult timp însă cât este prezent în stomac dă senzaţia de saţietate.

Produsul a fost testat în America şi Marea Britanie şi a primit aviz pentru a putea fi folosit de populaţie. Nutriţioniştii recomandă utilizarea cu prudenţă a acestui produs. Momentan produsul nu se găseşte în România, dar conform unor informaţii acesta ar urma să apară destul de curând.