Principiul este să fii în competiție cu tine însuți. Este despre a a fi mai bun astăzi decât erai ieri.

Dieta de slăbit cu supă de varză

supa de varza

Dieta de slăbit cu supă de varză este cunoscută oricărei femei care a urmat cel puţin cinci diete de-a lungul vieţii. Supa sărăcăcioasă, incoloră, fără grăsimi, cu un gust fad a fost experimentată cel puţin o dată de-a lungul periplului printre dietele de slăbit al persoanelor complexate de kilogramele în plus.

Dieta de slăbit cu supă de varză este promovată ca fiind o metodă rapidă de a da jos câteva kilograme înainte de un eveniment la care dorim să fim cât mai prezentabili.

Supa de varză, deşi nu este indicată în dietele pe termen lung, este slabă în grăsimi şi fibre şi promite pierderea rapidă a kilogramelor nedorite, înainte de urmarea unei diete mai sănătoase, urmată pe termen lung.

Dieta de slăbit cu supă de varză are ca orice altă dietă atât susţinători cât şi persoane care sunt vehement împotriva ei.

• PRO supă de varză: ajută la pierderea rapidă în greutate şi poate fi consumată de-a lungul zilei ori de cîte ori apare senzaţia de foame. Deşi dieta cu supă de varză este planificată pentru şapte zile ea asigură un început în forţă pentru o dietă mai sănătoase ce trebuie urmată pe termen mai lung.

• CONTRA supă de varză: unele persoane se plâng că supa nu are un gust plăcut, iar altele consideră că supa de varză îi face să se simtă ameţiţi, slăbiţi şi chiar să nu se poată concentra.

Dieta cu supă de varză – Sfaturi de urmat

1. Urmaţi dieta cu rigurozitate

2. Consumaţi cel puţin patru pahare de apă pe zi

3. Nu uitaţi că dieta de slăbit cu supă de varză trebuie urmată doar şapte zile pe săptămână

4. Completaţi dieta cu suplimente pe bază de multivitamine

5. De fiecare dată când simţiţi că vă este foame mâncaţi supă de varză

6. Adăugaţi condimente pentru a da gust supei de varză


Reţetă de preparare a supei de varză

Supa de varză se prepară din următoarele ingrediente: ceapă 2 bucăţi, ardei gras 2 bucăţi, varză 1 bucată, roşii în bulion – întregi sau mărunţite 1-2 cutii, morcovi 3 bucăţi, ciuperci 1 cutie, ţelină 1 bucată, 1 cub knorr. Se condimentează după gust cu sare, piper, usturoi, pătrunjel.

Ingredientele se curăţă şi se taie, apoi se aşează într-o oală. Se adaugă apă astfel încât legumele să fie acoperite. Se fierbe aproximativ 10 minute la foc mare apoi se lasă două ore la foc mic.

Dieta de slăbit cu supă de varză este bazată pe ingrediente slabe în calorii, dar care contribuie la arderea grăsimilor. Potrivit inventatorilor supei de varză, cu cât se consumă mai multă supă în timpul dietei, cu atât mai mult se va scădea în greutate. Deşi dieta cu supă de varză ne ajută să pierdem rapid câteva kilograme în plus ea nu are proprietăţi nutritive astfel că această dietă nu trebuie urmată mai mult de o săptămână.