Curajul este începutul biruinței.

Ce vor femeile de la bărbați?

femeile

Dacă îi place o femeie, vrea să o întâlnească. Dacă femeia se dovedește a fi inteligentă și cu simțul umorului, vrea să o cunoască mai bine.

Prin contrast, femeia este un pic mai complicată. Ca să determine dacă merită să se întâlnească cu un tip, o femeie face o întreagă listă de criterii, mai ceva ca atunci când merge la cumpărături. Și ceea ce este mai important, criteriile femeii nu sunt aceleași cu ale unui bărbat: “bună” și “tare”.

Iată ce vor femeile de la bărbați:

Un bărbat independent

Femeile vor în preajma lor un bărbat care poate să aibă grijă de el. Un bărbat capabil și independent, care să fie în stare să ia decizii în ceea ce îl privește, să își gătească singur cina și să poată să își plătească chiria. Orice ați crede voi, bărbății, nicio femeie nu vrea să fie mama voastră (în afară de chiar mama voastră ). Un tip care are tot timpul nevoie de companie, ajutor, motivare și sfaturi va primi reject.

Un bărbat care arată bine

Deși nu țin la acest lucru la fel de mult ca bărbații, femeilor le place să aibă prin preajmă un bărbat arătos. Așa că nu ar strică să încercați măcar puțin să nu le reamintiți în mod constant că semănați cu o maimuță. Purtați haine pe măsură și încercați să va păstrați în formă.

Un bărbat care gândește pozitiv

Un bărbat cu o doză de cinism și sarcasm poate fi interesant, dar cu siguranță nimeni nu își dorește să aibă alături unul care e așa tot timpul. E obositor. La polul opus, un bărbat care gândește pozitiv poate să aducă în relație mai multă energie. Un optimist îi face pe ceilalți să se simtă bine, contagiindu-I cu bună dispoziție.

Un bărbat care să știe să vorbească… și să asculte

De câte ori nu ați râs de înclinațiile femeilor către conversație? Femeile vor alături de ele un bărbat care să știe să se exprime, cu care să poată vorbi, sau, măcar, care să fie în stare să le asculte atunci când au nevoie. Dacă puteți să îi arătați unei femei că sunteți în stare să îi acordați atenție, atunci  va veți îmbunătăți șansele de a-i fi alături, într-o relație.

Un bărbat sociabil

Femeia vrea alături de ea un tip care să fie în stare să poarte o conversație cu colegii ei de muncă și care să aibă bunul simț să nu înjure în fața mamei soacre.

Un  bărbat inteligent

Ok… Ești urât, însă mai ai o șansă dacă ești inteligent. Multe femei găsesc sexy un bărbat cu ceva creier. Și asta poate fi chiar frustrant, pentru unii, care cu siguranță s-au simțit “cei mai idioți” la un moment dat. Evită să îți dai cu părerea asupra unui subiect care te depășește! Mai bine să fii suspectat că habar nu ai, decât să deschizi gura și să îndepărtezi orice dubiu!

Un  bărbat pătimaș

De ce? Dacă o femeie își consumă timpul cu ține, sigur vrea să știe că o să aibă parte de emoții, exaltare, devotament, aventură și… amor. Prin urmare, arătați că depuneți pasiune în ceea ce faceți. Bine, e ok să îi turuiți despre ultimele achiziții ale echipei de fotbal preferate, dar ea sigur ar preferă să îi arătați că sunteți pasionați de chestii mai serioase, cum ar fi… jobul sau chiar o cauză umanitară. În mintea lor, femeile pot să își transfere destul de repede ideea că puteți fi pasionali și în pat.

Un bărbat cu simțul umorului

Una dintre calitățile pe care cu siguranță o femeie ar menționa-o, dacă ar fi rugată să scrie ce vrea de la un bărbat. Asta nu înseamnă că trebuie să fii sufletul petrecerii, ci doar să fii în stare să faci o glumă, când trebuie, și să știi de glumă.

Un bărbat ambițios

Deși multe femei recunosc faptul că tot ce le interesează la un bărbat sunt banii, acest lucru nu este universal  valabil. O femeie poate să fie atrasă de un bărbat cu o carieră de success, dar nu neapărat din cauza salariului, ci  datorită calităților care l-au făcut să ajungă acolo: disciplină, etică, asumarea unor angajamente, în principiu tot ce îl poate face un bun partener.

Un bărbat cu încredere în sine

Poți fi deștept și cu simțul umorului, dar să ai probleme la capitolul ambiție. Poți să fii arătos și să deții cheia abilității în comunicare, dar să nu fi descoperit încă ce te pasionează. Ai încredere în tine! Dacă nu crezi că poți să te categorisesti ca având pachetul complet, atât timp cât ești mulțumit de ceea ce poți să îi oferi și cât timp te simți bine în pielea ta, ai o șansă să o cucerești!