Curajul înseamnă rezistență la frică, stăpânirea fricii, nicidecum absența fricii.

Șolduri mai înguste prin fitness

solduri mai inguste

Dacă doreşti să ai şolduri frumoase, înguste, şi să obţii forme mai frumoase, pentru a te putea expune la soare fără a avea cel mai mic complex de inferioritate, atunci exersează câte puţin în fiecare zi. Află care sunt acele exerciţii care îţi pot asigura o formă frumoasă a şoldurilor, şi care te pot face să capeţi mai multă încredere în tine.

Aceasta este una din problemele cu care se confruntă foarte multe femei. Vestea proastă este că, dacă ai şoldurile mari, este din cauza conformaţiei oaselor. Unui pelvis mare îi vor corespunde, automat, şolduri largi.

Vestea bună este că, dacă intri în această categorie, atunci ai o formă de “pară” a corpului. Acest lucru înseamnă că vei “depozita” grăsimile pe şolduri, mai degrabă decât în jurul taliei. De asemenea, conform caracteristicilor genului “pară”, vei avea şanse reduse de risc pentru un atac de cord, deşi este frustrant când cumperi haine şi probezi la nesfârşit, până găseşti ceva care să ţi se potrivească.

Soluţia pentru a obţine şolduri mai înguste coincide, de fapt, cu aceea a “scăpării” de grăsime, în toate zonele corpului, şi a creşterii, în schimb, a masei musculare. Poţi face exerciţii de aerobic, de la 3 la 5 ori pe săptămână. Vei arde mai multe calorii, cu cât exersezi mai mult, . Deci consumă cât mai multe calorii mergând, alergând şi prelungind cât mai mult programul de exerciţii. Poţi merge la munte, poţi merge cu bicicleta, şi astfel să te distrezi, şi în acelaşi timp, să consumi calorii.

Exerciţiile făcute pe podea, cum sunt ridicările de picioare, nu sunt suficient de eficiente. Însă, poţi face cât mai multe fandări şi genuflexiuni, pentru a reduce grăsimea de pe corp. Important este să exersezi, constant, şi să fii consecventă programului de fitness stabilit. Astfel vei scăpa de grăsime, îţi vei mări masă musculară, şi vei obţine, implicit, şoldurile cu mărimea dorită: mai înguste!