Succesul nu este final. Eșecul nu este fatal. Ceea ce contează este curajul de a continua.

Semne că relația se transformă în căsătorie

relatie de durata

Află care sunt semnele prin care iți poți da seama că relația ta de dragoste se îndreaptă spre căsătorie.
O relație de durată necesita eforturi de ambele parți, multă dragoste și respect.

Există semne prin care iți poți da seama că relația de cuplu este una solidă. Dacă analizezi viața ta de cuplu iți poți da seama dacă aceasta se îndreaptă spre căsătorie. Iată care sunt semnele:
 

VORBIŢI DESPRE VIITOR CA O FAMILIE

Cuplurile au tendința de a vorbi despre viitor, unul ce îi implică pe ambii parteneri. Ambii sunt dornici să împărtășească visele cu partenerul. Dacă iubitul tău spune, accidental sau conștient, "vom avea niște copii frumoși" acesta este un semn că el are intenții serioase în ceea ce privește relația voastră.
 

SUBIECTUL DELICAT AL CĂSĂTORIEI

Băieții evită de multe ori acest subiect pentru a evita presiunea și deciziile finale. Cu toate acestea, acei oameni care nu au nicio problemă când vine vorba de nuntă, menționând numele miresei, în mod evident sunt gata să facă un angajament pe termen lung.

Dacă partenerul se simte confortabil când se discută acest subiect delicat, atunci răspunsul este pozitiv.
 

FACI PARTE DIN FAMILIE

Dacă cele două familii nu au probleme în ceea ce privește relația voastră, atunci consideră că relația a ajuns la un nivel superior. Dacă mergeți împreună la evenimente de familie poți considera că planurile lui de viitor sunt serioase.
 

IEŞIRILE CU PRIETENII

Pentru a evita conflictele este foarte important ca prietenii lui să devină și prietenii tăi. Este o greșeală să vă neglijați prietenii doar pentru a menține relația. Prietenii sunt o necesitate atunci când vine vorba de viața socială și de relaxare. Dacă prietenii lui devin și ai tai și viceversa poți considera că acest lucru iți este favorabil în ceea ce privește viitorul vostru ca și cuplu.
 

EL NU ÎNCEARCĂ SĂ TE SCHIMBE

În prima fază a relației ambii parteneri sunt dornici să se adapteze nevoilor celuilalt, chiar dacă asta înseamnă modificarea propriului comportament. După câteva luni de relație, timp în care vă cunoașteți și învățați multe lucruri unul despre celălalt veți ajunge, probabil, la faza în care există o unitate și nu veți mai încerca să schimbați comportamentul partenerului. Acesta este momentul în care planurile de căsătorie pot apărea.