Dacă vrei să fii un învingător în viață, trebuie să depășești constant cea mai bună variantă a ta.

5 idei moderne pentru a va tunde bretonul

breton

Tăierea bretonului este un lucru simplu, dar problema cea mai mare apare atunci când vă săturaţi de el şi doriţi să îl lăsaţi să crească la loc. Până creşte, însă, este o perioadă de încercări, de chin chiar, pentru găsirea unei modalităţi care să mascheze aspectul uşor neglijent dat de acest breton aflat într-o fază intermediară.

Normal că nu este posibil să apelăm la ajutorul stilistului în fiecare dimineaţă sau nu putem să tăiem mereu din el, numai ca să stea bine, pentru că, astfel, nu mai creşte lung niciodată. Trebuie să găsiţi câteva soluţii inteligente, care să vă salveze apariţia

Iată câteva dintre ele:

O idee minunată este împletirea bretonului şi obţinerea unei codiţe foarte şic, care vă poate întineri aspectul. Acesta va fi foarte îngrijit, pentru că va părea o coafură sofisticată, nu o încercare de a salva o apariţie ce riscă să fie dezastruoasă prin acel breton rebel. O asemenea coafură a fost abordată şi de faimoasa Kate Bosworth.

Kendall Jenner a găsit o soluţie foarte interesantă pentru bretonul care depăşeşte zona ochilor. Aceasta l-a prins simplu, într-un mic coculeț, poziţionat central, lăsând liberă fruntea şi ochii. Mai mult, această modalitate de prindere a părului le avantajează pe femeile mei scunde, coculețul făcându-le să pară mai înalte.

Un breton rebel, aflat între două lungimi, poate fi ,,îmblânzit’’ cu ajutorul unor clame sau bentiţe. Părul poate fi pieptănat cu cărare într-o parte sau pe mijloc, aşa cum a făcut şi Chloë Moretz. Ea a ales varianta cu clămițe, care aminteşte de moda plăcută a anilor 90.

O altă modalitate la îndemână, foarte şic, este cea la care a apelat Olivia Palermo. Ea a îmbrăcat o bentiţă comună într-o bucată de piele naturală, pe care a aşezat-o pe cap, prinzând nu doar bretonul, ci întreaga podoabă capilară. A obţinut astfel un accesoriu salvator, la modă, menit să salveze de efectele unui breton crescut insuficient.

Dar ce ziceţi de o codiţă franţuzească, împletită din breton, peste cap, care lasa chipul liber, senin? Este modalitatea aleasă de celebrul model, Gigi Hadid. Coafura este tinerească, plină de şarm, adecvată aproape oricărei ţinute, întrucât este foarte feminină.