Curajul înseamnă rezistență la frică, stăpânirea fricii, nicidecum absența fricii.

Cum să ai sâni perfecți?

sani perfecti

Deşi în ultimul timp ai observat că majoritatea vedetelor optează pentru chirurgia estetică pentru a-şi îmbunătăţi aspectul sânilor, nu trebuie să uiţi că există soluţii mai puţin radicale pentru un bust perfect.

Alimentia şi exerciţiul fizic îţi pot creşte sânii cu câteva numere şi le pot da o formă cu mult mai plăcută decât cea actuală, în cazul în care aceasta te nemulţumeşte.

Regimul vegetarian se împacă foarte bine cu sânii tăi. Studiile au demonstrat că o cantitate mare de legume şi fructe consumate zilnic are ca rezultat o pereche de sâni ce nu necesită lifting sau operaţii de mărire. Încearcă să consumi carne doar o dată pe săptămână şi optează, în rest, pentru roşii, spanac, salată verde, grapefruit, ananas, banane.

Un rol important îl au grăsimile bune, conţinute de alune, nuci, migdale, fistic. Înlocuieşte dulciurile cu aceste gustări. Pe lângă substanţele care îţi catifelează pielea, vei avea şi mai multă energie pentru exerciţii fizice, care îţi vor întări bustul.

Laptele, iaurtul şi mierea sunt câteva alimente care pot fi folosite şi că produse cosmetice. Masează cu mişcări circulare sânii şi vei vedea că după câteva astfel de “tratamente” aceştia vor avea un aspect mult mai atrăgător.

Dacă îţi doreşti sâni mai mari dar nu ai bani de implanturi, sau eşti adepta tratamentelor naturiste, există câteva leacuri din moşi-strămoşi. Unul dintre acestea, despre care într-adevăr s-a constatat că face minuni, este cura cu grâu încolţit. Pune într-o farfurioară un pumn de grâu, în apă, şi după câteva zile începe să consumi pe stomacul gol câteva boabe încolţite. Încearcă să faci acest lucru în fiecare dimineaţă, timp de trei săptămâni. Tratamentul va avea un efect pozitiv nu doar asupra sânilor, ci şi asupra stării tale generale de sănătate.

Un alt remediu naturist, dacă vrei sâni mai mari, este cel cu mărar macerat. Pune câteva legături de mărar în alcool şi lasă-le două zile la macerat. Vei obține o pastă cu care te vei unge pe sâni de trei ori pe zi, timp de o săptămână. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Duşurile reci te ajută să păstrezi fermitatea sânilor. Alternează jeturile de apă călduţă cu cele de apă rece şi vei vedea în câteva săptămâni că ai obţinut ceva rezultate.

Pe lângă aceste mici trucuri, nu trebuie să uiţi de exerciţiul fizic. Lucrează-ţi muşchii pieptului şi vei vedea că sânii tăi vor dobândi o formă perfectă. Totul este să perseverezi, deoarece rezultatele vor fi vizibile de abia peste câteva luni.

Nu în ultimul rând, trebuie să ţii cont de faptul că sânii vor avea un aspect atrăgător dacă întreg organismul tău este într-o formă bună. Prin exerciţii fizice îţi tonifici întreaga musculatura şi îţi îmbunătăţeşti postura corpului. Sânii vor arăta mult mai bine pe un spate drept şi lângă un abdomen ferm.

Cel mai important însă, ţine cont de faptul că sânii tăi arată bine dacă ştii să îi pui în valoare. Dacă înveţi să fii mândră de forma lor, te vei îmbrăca mai provocator şi acest atu al seducţiei va fi pus în valoare aşa cum merită. Nu uita că fiecare femeie este specială în felul ei, astfel că şi sânii fiecăreia trebuie să aibă propria lor personalitate.